Vanaf de start in 2009 heeft Coaching Quality diverse voedselveiligheid, kwaliteitsmanagement en coaching processen begeleid. Een greep uit diverse projecten:

  • Begeleiding en ondersteuning bij de reductie van afkeur van het eindproduct.
  • Begeleiding en ondersteuning bij de implementatie van BRC certificaat.
  • Voedselveiligheidstrainingen
  • Inventarisatie en implementatieplan IFS certificaat.
  • Inventarisatie en begeleiding bij het neerzetten van de visie van de QA afdeling.
  • Begeleiding QA manager.
  • Uitvoeren van leveranciersaudits.
  • Opzet en implementatie van het kwaliteitssysteem voor verpakkingsmachine voor voedingsmiddelen.
  • Opzet en implementatie Een PuntsLessen ten behoeve van het HACCP systeem.
  • Inventarisatie en begeleiding bij het neerzetten van de prioriteiten en opvolging van de implementatie samen met het QA team.
  • Inventarisatie van de werkinstructies en begeleiden van het implementatie programma werken volgens de standaard.
  • Verbeteren van het klachtenproces en klachtenrapportage.
  • Opzet leveranciersbeoordeling.
  • Opzet en implementatie van Training Within Industry (TWI) (het trainen en begeleiden van operators om werkanalyses te maken en hun collega’s te trainen volgens de standaard).

 

“Veilige voeding is voor de klant een vanzelfsprekendheid. Dat resultaat wordt alleen behaald wanneer iedereen in de organisatie zich bewust is van de risico’s en daar naar acteert”.